Stikalko.si ponuja celovito rešitev pametnih, sistemsko integriranih produktov proizvajalca Sonoff, ki vam omogočajo oddaljeno upravljanje, nadzor in skrb za vaš dom, ali pa vašemu domu omogočijo popolno avtonomnost in prilagajanje bivanjskega okolja po vaših željah. S produkti iz naše ponudbe vam lahko zagotovimo vse od preprostega vklopa luči na daljavo, do zelo kompleksnih, soodvisnih senzorskih sistemov, ki bodo namesto vas poskrbeli za varnost in upravljanje prostora v katerem bivate. 

Stikalko.si je nastal kot posledica dolgoletnega zadovoljstva z lastno uporabo produktov proizvajalca Sonoff, ki že skoraj desetletje deluje na področju razvoja in proizvodnje pametnih stikal in modulov. Stikalko.si je del poslovne mreže podjetja IoTronX d.o.o., specializiranega na področju uvoza, upravljanja in povezovanja z EMS proizvajalci APAC regije.

Naše poslanstvo je približati dostopnost nadgradnje vaših že obstoječih ali novo nastajajočih inštalacij ter poskrbeti za celovite rešitve, z možnostjo strokovne vgradnje produktov. 

Sonoff
Stikalko
IoTronx