SPM 4-Relay – 4 kanalni pametni WiFi stikalni modul

82,40 

Sonoff SPM 4-Relay – 4 kanalni pametni WiFi stikalni modul

 

Sonoff SPM-4Relay je inteligentno stikalo, ki v kombinaciji z modulom SPM-Main (naprodaj posebej) omogoča merjenje porabe energije. Premore 4 neodvisne kanale in omogoča uporabo zaščite pred preobremenitvijo, zahvaljujoč kateri boste svoje naprave zaščitili pred poškodbami. Izdelek je zelo enostaven za namestitev na DIN vodilo.
Bi radi nadzorovali porabo energije v vsakem prostoru v vaši pisarni? Morda pa želite preveriti, koliko električne energije porabijo vaši najemniki? Sonoff SPM-Main in SPM-4Relay stikala vam bodo to omogočila! Naprave omogočajo natančno merjenje porabe energije, udoben dostop do informacij pa omogoča aplikacija eWeLink. Ni vam več treba zapustiti hiše, da preverite porabo energije – vse kar morate storiti je, da sežete po telefonu!
Glavno stikalo SPM-Main (naprodaj posebej) komunicira z oblakom prek povezave Ethernet ali Wi-Fi. Zahvaljujoč temu lahko krmili stikala SPM-4Relay preko RS-485. Posledično je zagotovljen stabilen prenos podatkov na velike razdalje. Ne skrbite zaradi težav s povezavo!
Vsako stikalo SPM-4Relay ponuja 4 neodvisne kanale z največjo obremenitvijo 20 A na vsak kanal. Poleg tega lahko en SPM-Main krmili do 32 stikal SPM-4Relay. To pomeni, da bo en glavni modul upravljal do 128 kanalov! To je popolna rešitev na primer za blokovsko naselje, kjer boste lahko preverili porabo energije najemnikov najemniških stanovanj. Kombinirajte stikala med seboj in uživajte v učinkih!

Dobavljivo po naročilu (5-7 delovnih dni)

Opis

Produktna specifikacija

Napajanje: 100–240 V ~ 50/60 Hz
Št. kanalov: 4
Največja obremenitev: 20A/kanal, 80A/skupaj
Brezžična povezljivost: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Certificirana skladnost: CE, FCC
Delovna temperatura: -10°C~40°C
Material ohišja: PC V0

 

Navodila za uporabo

SPM-4Relay_Navodila za uporabo